STORYTELLING THEATERWORKSHOP


Kom op het podium!


Ons brein is van nature aangelegd op verhalen. Het is onze natuurlijke manier van de wereld zien, snappen en leren: verhalend, "Wat is hier het verhaal en hoe past daar voor mij een conclusie bij." Maar van kinds af aan krijgen we exact de omgekeerde benadering aangeleerd. We worden letterlijk getraind om te 'overtuigen', om betogingen te schrijven, om te beredeneren. Terwijl het vele male simpeler kan dan dat en dat begint en eindigt allemaal met de vraag: Hoe vertel ik mijn verhaal.

Nieuw in deze workshop is de 'hotseat'. Ik nodig diverse mensen uit het publiek uit op het podium en vraag hen dan: "Waar loop je tegenaan in je verhaal?" De antwoorden leiden tot voor iedereen bruikbare praktische tips, inzichten en concrete theorie. Neem dus een notitieboek mee: je zult zien dat je die tijdens deze workshop helemaal vol kunt schrijven met de lessen die je leert.

 

Iedereen die voelt: "Ja het is tijd voor mijn verhaal en ik weet zeker dat mijn verhaal en mijn succes iets met elkaar te maken hebben.." die zitten helemaal op de juiste plek met deze workshop!


STORYTELLING THEATERWORKSHOP