FOLLOW YOUR STORY  

to where the story comes from

In jouw verhaal schuilt de kracht van wie je bent en wat je doet.

Wat nou als je dat verhaal onweerstaanbaar authentiek
in kunt zetten voor jouw succes?
 

Mijn naam is Yvette van den Berg en ik kan je daar bij helpen.

Ik ben oprichter van het storytelling-bedrijf House of Story en werk als storyteller, trainer en docent met de grootste nationale en internationale sprekers, bedrijven en ondernemers aan hun verhalen. 

In het kader van 'practice what you preach' (waar ik héél erg fan van ben :)) sta ik onder de naam MOJRA op het podium met shows vol Spoken Word poëzie, Keltische zang en natuurlijk storytelling: verhalen.

Ook maak ik de Succesvol Storytelling Podcast: boordevol lessen over Storytelling, maar ook over de Wet van Aantrekking, persoonlijk leiderschap en professionele groei. Want als docent is er niets dat ik liever doe dan lesgeven :D Hoe mooi is het dat dat tegenwoordig via zoveel platformen kan.

Ik geloof oprecht dat succes en vrijheid op een manier die bij je past voor iedereen haalbaar is.

Dan moeten mensen alleen wel jouw onderscheidend vermogen kennen,
de reden dat ze bij jou moeten zijn. En precies daar gaat storytelling het verschil maken: je móet mensen boeien met verhalen. Ik leer je jouw verhalen professioneel en krachtig vertellen en ook nog eens op een manier die niet 'verkoperig' is maar die juist volledig bij je past. 

Toen ik zelf mijn verhaal (Verhaal? Verhalen! Jij hebt er ook veel meer dan één) vond en leerde vertellen groeide mijn bedrijf supersnel uit tot een tonnenbedrijf, trok ik steeds meer ideale klanten veel moeitelozer aan en heb ik alle vrijheid in mijn bedrijf en leven kunnen realiseren. Dat zie ik bijvoorbeeld terug in de hoeveelheid tijd die ik met mijn kinderen samen ben en in de vele reizen die ik maak naar prachtige landen als Lapland, IJsland, Ierland en mijn persoonlijke favoriet: Schotland, waar ik iedere drie maanden wel te vinden ben.

Wat je doelen ook zijn: Storytelling  is de sleutel tot succes en ik doe niets liever dan ook jou helpen om impact te maken met je verhaal.

Of je nu op een podium staat of wilt staan of je bedrijf exponentieel wilt laten groeien:
 

Storytelling zorgt ervoor dat jij je missie werkelijk kunt gaan leven en je bent aan het juiste adres. Ik help je graag, welkom op mijn website!


 

START. YOUR. STORY.

 

Wil jij een authentiek verhaal schrijven dat je lezer echt raakt? Download GRATIS het vier-stappenplan om ieder verhaal authentiek, inspirerend en aansluitend op jouw aanbod te maken!

 

Vind je verhaal, leer het te vertellen en trek moeiteloos klanten aan. Laat je bedrijf op flow groeien en ontdek je de magie die altijd al in je zat.

Are you ready?

Ontdek de Spoken Word Poëzie en mystieke songs zoals je ze nog niet eerder gehoord hebt en kom meer te weten over mijn optredens onder de naam MOJRA.

Waar je ook bent in je reis:

ik heb de perfecte online training, workshop of masterclass voor jou. Ook jij hebt een verhaal: laat hem horen aan de wereld. 

Ik hoor graag van je!

Vertel me je verhaal, laat me weten waar je het over wilt hebben en stel alle vragen die je hebt:

je bent enorm welkom.

Dit is jouw tijd om naar voren te stappen.
 

Ik help je met het vatten van jouw kern, jouw rode draad, en deze onweerstaanbaar authentiek uitdragen zodat je echt gehoord wordt.

 

Mijn kracht is het vinden van de verrassende wending. Het 'waarom nou juist jij'. Dat geeft je een verhaal. Dat verhaal weten geeft je vertrouwen en een voorsprong op de rest. Je stapt naar voren en inspireert anderen om ook in actie komen.

 

Ik heb op deze manier voor vele zelfstandigen en experts binnen organisaties hun impact en groei vergroot en hun positionering verbeterd. Klaar om ook naar voren te stappen?

 

VIDEO GALLERY

ENJOY THE VIDEO

Hier vind je met regelmaat een video van één van mijn events, optredens of clips.

Ook naar een groter podium? Je ware verhaal vertellen? Die kern in jezelf waar je nog nét niet bij kunt eindelijk naar boven halen en impact gaan maken? 

Laat me je helpen jouw verhaal nu echt in de wereld te zetten!

LIVE YOUR STORY

Honderden gingen je voor. Je verhaal leven betekent opstaan voor waar je in gelooft, je boodschap delen met de wereld en in die pure alignment stappen zetten: iedere dag weer.

Let the magic begin.

"Met Yvette aan je verhaal werken is serious business en een feestje tegelijk. Hoe Yvette het voor elkaar krijgt om zo mooi, zo duidelijk en zo krachtig een verhaal te vatten, is heel bijzonder. En dan was het nog wel míjn verhaal ook! Het vatten van je verhaal kan ik iedereen aanraden. Het is de basis van waaruit je werkt, van waaruit je leeft, van wie je bent. En Yvette begeleidt je daarin op een hele fijne een professionele manier. Wat een vakvrouw!"

Martine de Troije-Wouters
Founder, martinedetroije.nl

"Yvette is een fantastische vrouw die met heel veel passie en enthousiasme werkt. Ze is een topper op haar vakgebied en leert mensen met praktische tips hun verhaal op een krachtige manier neer te zetten. Ik ben zwaar onder de indruk van haar en haar werk en kan het een ieder aanbevelen om met haar te werken want ze heeft ook nog eens een hele fijne energie waar je gewoon bij wilt zijn en die je om je heen wilt voelen."

Glancy van Elst
Founder, glancy.nl

"Ik wilde geen verkooppraatje of opsomming van mijn achtergrond op m’n website, maar een inspirerende tekst waarin mijn persoonlijkheid en karakter duidelijk naar voren zou komen. Ik vertelde mijn verhaal en ze wist zo de essentie eruit te halen! Ik vond het erg inspirerend om met Yvette te kunnen samenwerken. Als ik, in de toekomst,  weer iets wil gaan doen met storytelling, dan weet ik wie ik bel!"

Linda Snijders

Founder, yoursecondyou.nl

Professioneel, oprecht, authentiek, snel...Yvette is zo iemand met wie je het liefst fulltime samenwerkt omdat je weet dat dan alles goed komt. Ze leert je hoe je het beste van jezelf en je bedrijf naar de oppervlakte brengt.. met de juiste woorden en persoonlijke verhalen. Yvette zet een verschuiving in gang, in de richting van het vertellen van een nieuw verhaal, waarin je aantrekt waar je ten diepste naar verlangt."

Natascha Koningsveld

Founder, colourandspice.nl

Yvette verzorgde Storytelling trainingen, workshops

en masterclasses voor o.a. de volgende organisaties:

START. YOUR. STORY.

 

Wil jij een authentiek verhaal schrijven dat je lezer echt raakt? Download GRATIS het vier-stappenplan om ieder verhaal authentiek, inspirerend en aansluitend op jouw aanbod te maken!